Login


Register | Recover Password
 

Despre Noi

DELMAR AUTO SERVICES este o societate de inchirieri autoturisme si microbuze care, datorita calitatii serviciilor oferite cu promptitudine prin sisteme moderne, de o echipa de profesionisti ,pune la dispozitia clientilor o gama larga de posibilitati de inchiriere .

Societatea va ofera cele mai mici preturi impreuna cu servicii eficiente si variate respectiv:

  • inchiriere cu sau fara sofer
  • translator
  • transferuri de la si la aeroport
  • transferuri in tara
  • inchirieri auto cu sofer vorbitor limba engleza cursiv pentru ocazii speciale (delegatii, protocol etc).

Autoturismele pot fi preluate si/sau predate la aeroportul Henri Coanda – Otopeni. Oferim in sistem rent a car o gama variata de masini de inchiriat, incepand de la clasa mini, pana la clasa lux, jeep-uri 4×4 dotate full option, gata sa satisfaca cei mai exigenti clienti de Rent a Car fie persoane fizice sau companii.

De asemenea, oferim servicii profesionale de inchirieri auto cu sofer, transfer (de) la aeroportsi inchirieri microbuze. Clientii corporate vor beneficia de noul serviciu de inchirieri masini pe termen lung. Pentru clientii VIP oferim inchirieri limuzine de lux cu ocazia diferitelor evenimente. Profita acum si alege masina de inchiriat potrivita cerintelor tale!

Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de rent a car, inchireri masini, inchirieri auto.

De la DELMAR AUTO SERVICES , clientul poate inchiria totodata scaun pentru copil, GPS ,detector radar, lanturi antiderapante. Parcul de masini folosit pentru inchirieri auto, inchirieri masini din Bucuresti este constituit din masini noi, intretinute pentru ca, fiecare client sa beneficieze de servicii rent a car, inchirieri masini ireprosabile.